Hlavní obsah

Jak to děláš, že jsi při běhání tak hezká?

Veronika DimitrovováSport.cz

Také si říkáte, jak to, že na internetu, v časopise, ale i na instagramu vypadají vždycky všechny runnerky tak hezky? Dlouhé řasy, nerozlítané vlasy, tváře jen lehce zčervenalé, a když mají nějaké kapky potu, tak prostě vypadají jako by tam patřily a naopak jim přidají na kráse? A když běháte vy? Opravdu to musím popisovat?

Foto: Veronika Dimitrovová

Poznáte rozdíl? Máte to také obdobně?

Článek

Červené fleky po celém obličeji. V lepším případě jste vyběhly nenalíčené, v tom horším vám už řasenka pod okem udělala tmavé kruhy. Make-up se tak divně srazil, ale to stejně není moc vidět, protože jste zpocená po celém obličeji a ještě to vypadá, jako kdyby vám teklo z nosu. Tak proč nemůžete vypadat hezky jako ty ostatní ženy? Mám pro vás řešení a hned několik různých variant.

Flákejte se. Prostě se naličte, upravte si vlasy, oblečte se. Hlavně aby vám to ladilo. Do růžova, fialova, teď je v módě také černozelená kombinace. A nezapomeňte si vzít svůj chytrý telefon, který bezpečně připevníte do stylového pouzdra. Tady oprava. Když budeme mít telefon připevněný na ruce, těžko si pořídíte selfíčko. Připevněte si jen prázdné pouzdro. A můžete vyrazit na procházku. A když náhodou někdo poběží proti vám, rozeběhněte se také. Zrovna si dáváte lehký výklus. Ale moc to nepřehánějte, ať se nezačnete potit!

Foťte se zásadně před běháním. Stejný postup jako v bodě jedna. Selfíčko před běháním, zářivý úsměv, uložit a jde se běhat. Tentokrát opravdu poběžíte a celou dobu si přejete, ať nikoho nepotkáte - řasenka všude, vlasy rozlítané, červené fleky...

Použijte retušovací aplikaci

Pořiďte si extra odolný a profesionální make-up, zaplaťte si kurz pro vizážisty a pak se naličte tak, aby váš make-up přežil i sněhovou vánici. Nezapomeňte na lak na vlasy. Hodně laku na vlasy. Nevěříte, že něco takového existuje? Existuje. Doběháte, klidně se vyfotíte i po běhu. Pořád stejně krásné. Dáte si sprchu a můžete vyrazit do práce. V lepším případě budete mít jen lehce podrážděný obličej, v tom horším máte pleť jako puberťák.

Stáhněte si do mobilu aplikaci s rychlou retuší. Vybělí zuby, zjemní pleť, zvýrazní oči. Jako mávnutím proutku. A jste přece krásná i přirozená! Pořád platí, že nesmíte nikoho potkat.

Přestaňte to řešit. Celý život si myslíme, že se líčíme a děláme krásné kvůli mužům. Ale zeptejte se muže, jestli je žena na fotce nalíčená nebo ne? Jestli má obarvené vlasy? Vůbec nic nepozná, ani když má dotyčná dvoucentimetrové odrosty. Ve skutečnosti se snažíme být krásnější kvůli ostatním ženám. A krásnější budeme, když si půjdeme zaběhat a pořádně se do toho opřeme.

P.S.: Vyfoťte se nalíčené před běháním a použijte retušovací aplikaci. Jednoznačně nejlepší řešení.

Reklama

Související témata: