Hlavní obsah

TEST: Kombinace a pohodlí, které potěší

Praha

Starší ročníky na první pohled napadne: vždyť té bundy je na běhání škoda. Sportovně elegantní styl bundy ULTRA JACKET se totiž perfektně hodí k džínům. A tak jsem ji zprvu pojala jako „sváteční“. Dobře tři týdny jsem se neodvážila ji na běhání obléknout a dělala s ní parádu ve městě.

Foto: www.adidas.cz

Bunda Adidas ULTRA JACKET

Článek
Fotogalerie

Jenže tahle sportovně střižená dámská jarní bunda od Adidasu je primárně určena na běh a já ji měla otestovat. Má perfektně vypasovaný střih a černá barva v kombinaci s šedou dodává sportovnímu modelu ten pravý šmrnc.

Konec procházek a hurá vyběhnout.

První pocity jsou příjemné. Hřejivý materiál udrží nejen teplo u těla, ale také zajistí dostatečný odvod vlhkosti od pokožky. ClimaProof textílie zabraňuje prostupu srážek skrze materiál, ale současně umožňuje odpařovat pot z povrchu. Materiál s touto technologií vás ochrání před nepřízní počasí, zároveň je ale prodyšný. Bunda je odolná vůči vodě, větru i sněhu.

Plusy a mínusy
Bunda
+ design
+ funkčnost
- cena
Legíny
+ pohodlí
+ pružný pás
- cena

Střih Formotion dovoluje vytvarování podél záhybů těla, čímž zvyšuje komfort při nošení a předchází obnažení části těla i při velmi náročných pohybech. Podporuje tak přirozený pohyb a zvyšuje pohodlí.

Kapsička nechybí

Běhání se provozuje za každého počasí – Adidas ULTRA JACKET má praktickou kapuci a zapínání na zip. Na bedrech oceníte kapsičku vhodnou například pro mobil či doklady. Kapsičky najdete i klasicky na bocích.

Dámská funkční bunda Adidas ULTRA JACKET je vyrobená z komfortních materiálů a je tak vhodná jak pro sport, tak pro běžné nošení ve volném čase. Pokud vás zajímá cena, tak ta se pohybuje od 1900 korun výše.

Legíny vás udrží v chladu a suchu

K této bundě skvěle padnou dámské tříčtvrteční legíny Supernova, s nimi získá každý váš běh extra dávku stylu a pohodlí. Jsou vybaveny ventilací climacool®, která vás udrží v chladu a suchu. Design umožňuje pohodlný a přirozený pohyb.

Legíny mají i praktickou boční kapsičku a pružný pas se stahovací šňůrkou. Vpředu na kolenou jsou všité proužky síťoviny. Celoplošný grafický potisk dodá tomuto kousku oblečení na zajímavosti, přiléhavý střih zase zvýrazní vaši postavu. Sportovní běžecké legíny adidas perfektně padnou na tělo, při sportu nepřekáží a zpevní tělo.

Tyto běžecké legíny tak v sobě ukrývají mnohem víc, než by se od nich na první pohled dalo očekávat. Perfektně splňují požadavky žen, ale zadarmo nejsou. Pokud je chcete mít ve svém sportovním šatníku, připravte si 1700 korun.

Reklama

Související témata: