Hlavní obsah

Manchester City - Liverpool 3:1Jovetič sestřelil Liverpool. Šlágr kola v Premier League ovládli Citizens

Šlágr druhého kola anglické Premier League mezi Manchesterem City a Liverpoolem se stal jasnou záležitostí domácích Citizens. Svěřenci trenéra Manuela Pellegriniho porazili na domovském Etihad Stadium soupeře 3:1, když dvěma góly přispěl k triumfu černohorský fotbalový záložník Stevan Jovetič.

Foto: Andrew Yates, Reuters

Záložník Manchesteru City Stevan Jovetič slaví gól proti Liverpoolu v utkání 2. kola Premier League.

Článek

V souboji obhájce titulu s vicemistrem si diváci na první gól museli počkat do 41. minuty. Jovetič se v pokutovém území dostal přes obránce Morena k míči a tvrdou ranou prostřelil Mignoleta.

Stejný hráč se zaskvěl i krátce po přestávce. Elegantně vysunul Nasriho, který mu míč z pravé strany naservíroval před poloprázdnou bránu, a Jovetič podruhé rozvlnil síť. Tři body pak definitivně pojistil Citizens v 69. minutě Agüero, jenž využil parádní pas od Navase. Argentinský forvard byl v tu chvíli na hřišti jen pár sekund, když vystřídal Edina Džeka.

Reds se v závěru dočkali alespoň čestného zásahu, když si balón nešťastně srazil do vlastní brány Zabaleta.

Z tribuny sledoval duel někdejší útočník City Mario Balotelli, který přestupuje právě do Liverpoolu. Manchester City navázal na výhru v Newcastlu a se šesti body je v tabulce vinou horšího skóre třetí za Tottenhamem a Chelsea.

Anglická fotbalová liga - 2. kolo:
Manchester City - Liverpool 3:1 (41. a 55. Jovetič, 69. Agüero - 83. vlastní Zabaleta)
Jak dopadne zápas 3. kola Premier League mezi Tottenhamem a Liverpoolem?
Vyhraje Tottenham
27,7 %
Zápas skončí nerozhodně
20,5 %
Zvítězí Liverpool
51,8 %
Celkem hlasovalo 3202 čtenářů.

Reklama

Související témata: