Hlavní obsah

Čerepovec - Mytišči 3:4 PPVrána překonal Štěpánka a v prodloužení rozhodl o výhře

Aktualizováno

Hokejový útočník Petr Vrána rozhodl v dnešním utkání KHL o výhře Atlantu Mytišči 4:3 v prodloužení v Čerepovci. Bývalý hráč pražského Lva překonal po rychlém průniku v druhé minutě nastavení krajana Jakuba Štěpánka a po pozdním startu do sezóny skóroval podruhé ve čtvrtém utkání.

Článek

Souboj českých brankářů Jakuba Sedláčka a Alexandra Saláka vyzněl vzhledem k postavení jejich týmů v tabulce překvapivě pro Sedláčka. Jeho Dinamo Riga zdolalo Petrohrad 4:2, přičemž čtvrté brance Salák přihlížel ze střídačky při power play.

SKA je sice druhým nejlepším týmem KHL, nicméně dnes zaznamenal už čtvrtou porážku z posledních pěti zápasů. Předposlední mužstvo Západní konference Riga se naopak zvedá, vyhrála počtvrté za sebou.

Vítězství vychytal Jakub Kovář, jehož Jekatěrinburg porazil 2:1 v prodloužení Astanu. Jeho mladší bratr Jan si připsal v dresu Magnitogorsku jednu asistenci při domácí porážce 2:6 s Ufou.

Branka Jiřího Novotného nepomohla Jaroslavli, jež podlehla 2:4 rozjeté Ladě Togliatti. Tým, na jehož jednu branku přihrál obránce Jiří Hunkes, popáté v řadě naplno bodoval.

Kontinentální hokejová liga:
Jekatěrinburg - Barys Astana 2:1 v prodl.
Magnitogorsk - Ufa 2:6 (za domácí Kovář 0+1)
Jaroslavl - Lada Togliatti 2:4 (Novotný 1+0 - Hunkes 0+1)
Viťaz Podolsk - Nižněkamsk 3:2 po sam. nájezdech
Čerepovec - Atlant Mytišči 3:4 v prodl. (Kvapil 0+1 - Vrána 1+0)
Kazaň - Omsk 4:2 (za hosty Sobotka 0+1)
Dinamo Riga - Petrohrad 4:2
Záhřeb - Jokerit Helsinky 1:3 (Koukal 0+2).

Reklama

Související témata: