Hlavní obsah

Sevilla - Barcelona 2:1Barcelona trefila čtyřikrát brankovou konstrukci a nakonec v Seville prohrála

Fotbalisté Barcelony prohráli v sedmém kole španělské ligy na hřišti FC Sevilla 1:2. Podruhé v sezóně tak ztratili všechny body a nevyužili příležitost posunout se alespoň dočasně do čela soutěže. Soupeř naopak teprve podruhé v ročníku zvítězil.

Foto: Marcelo Del Pozo, Reuters

Útočník Barcelony Luis Suárez lituje neproměněné šance v utkání španělské ligy v Seville.

Článek

Barcelona bez řady zraněných hráčů včetně kanonýra Lionela Messiho podobně jako v úterý v Lize mistrů proti Leverkusenu dlouho čekala na gól. Nejblíže byla ve 23. minutě, kdy Neymar namířil z přímého kopu do tyče, míč se odrazil od zad brankáře Sergia Rica a kutálel se po čáře až k druhé tyči.

Gól tak přišel stejně jako v LM na druhé straně, když si na centr Kevina Gameira v 52. minutě počíhal nehlídaný Michael Krohn-Dehli. Za šest minut přidal druhou branku Vicente Iborra, který se vyhnul ofsajdu a skóroval akrobaticky přes hlavu.

Kataláncům se podařilo už jen snížit zásluhou Neymara, který z penalty potrestal odpískanou ruku Benoita Trémoulinase. Ve zbývající čtvrthodině domácí vítězství uhájili, k čemuž jim během zápasu pomohla celkem čtyřikrát branková konstrukce.

Španělská fotbalová liga - 7. kolo:
FC Sevilla - FC Barcelona 2:1 (52. Krohn-Dehli, 58. Iborra - 74. Neymar z pen.)
Granada - La Coruňa 1:1 (65. Piti - 25. Fadžr)
Espaňol Barcelona - Sporting Gijón 1:2 (62. Caicedo - 10. Halilovič, 90.+2 Menéndez)
22:00 Las Palmas - Eibar
Málaga - San Sebastian

Reklama

Související témata: