Hlavní obsah

Bournemouth - Watford 1:1Murray neproměnil penaltu a Bournemouth pouze remizoval

Bournemouth

Fotbalisté Bournemouthu pouze remízovali v 8. kole anglické Premier League s Watfordem 1:1, poté co jediný střelec domácích Murray neproměnil v závěru pokutový kop. Bournemouth se tak nadále pohybuje ve spodních patrech tabulky.

Článek

Utkání nenabídlo divákovi atraktivní podívanou. Obě mužstva spíše vycházela ze zabezpečené obrany a snažili se hrozit zejména po dlouhých nákopech a pasech. Po celý zápas byli nebezpečnějším týmem domácí hráči, kteří svou aktivitu přetavili v gól ve 28. minutě, kdy si na precizně provedený centr naskočil Glenn Murray a přesnou hlavičkou otevřel skóre zápasu. Po půl hodině se osmělili i hosté, ale k vážnější střele se nedostali. V úplném závěru poločasu provedl obrovskou hrubku domácí brankář Boruc, který tak daroval gól nigerijskému útočníkovi Ighalovi, pro něhož to byla už pátá branka v sezóně.

V druhém poločase se více do zakončení tlačili svěřenci domácího kouče Howea, ale zcházela přesnost. V 85. minutě měl Murray možnost strnout výhru na stranu Bournemouthu, ale hostující gólman Gomes zachránil Watfordu alespoň bod.

Anglická fotbalová liga - 8. kolo:
Bournemouth - Watford 1:1 (29. Murray - 45. Ighalo)

Reklama

Související témata: