Hlavní obsah

Chelsea - Southampton 1:3Chelsea pokračuje ve špatném vstupu do sezóny

Londýn
Aktualizováno

Fotbalisté Chelsea v 8. kole anglické Premier League doma překvapivě nestačili na Southampton a prohráli 1:3. Svěřenci José Mourinha tak nadále pokračují v malátných výkonech a připsali si již čtvrtou porážku z osmi zápasů. Saints naopak navázali na předešlou výhru se Swansea a výrazně se vylepšují skóre.

Článek

Chelsea od prvních minut aktivně napadala a vytvářela si brankové příležitosti. Již v 10. minutě se zaplněný stadión radoval, když Willian krásnou střelou z přímého kopu rozvlnil síť za brankářem Stekelenburgem. Hosté se po úvodních minutách osmělili a kombinační hrou si začali také vytvářel šance a těsně před přestávkou se prosadil Davis.

V druhé půli hráči Chelsea převzali iniciativu, ale nebyli schopni přesně zakončit. Dále se hnali do útoku, ale svými chybami nabízeli hostůmprotiútoky, jež byly osudné. V 60. minutě se dostal senegalský útočník Mané za obranu Chelsea a pohodlně navýšil skóre. O 12. minut později zakončil rychlý protiútok Ital Pellé. Chelsea se tak nezvykle drží u sestupových příček tabulky.

Anglická fotbalová liga - 8. kolo:
Chelsea - Southampton 1:3 (10. Willian - 44. Davis, 60. Mané, 72. Pellé)

Reklama

Související témata: