Hlavní obsah

Norwich - Arsenal 1:1Arsenal se v Norwichi trápil

Norwich

Fotbalisté Arsenalu překvapivě pouze remizovali ve 14. kole anglické Premier League v Norwichi a naplno nebodovali potřetí za sebou. Zůstali tak na čtvrtém místě v tabulce.

Foto: Sport.cz s použitím ČTK/AP

Video již není dostupné

Článek

¨Kanonýři byli od úvodních minut hladoví a Norwichi dělali problémy. Už ve 4. minutě se uvolnil Sánchez, ale těsně minul levou tyč soupeřovy branky. Útočné výpady hostů pokračovaly a jen obětavost obránců zabránila několika přímým střelám. Tlak Arsenalu se stupňoval a po půl hodině otevřel skóre Özil po nepříliš zdařilém odkopu domácího brankáře Ruddyho. V závěru poločasu však přišel pro hosty šok. Z ojedinělé šance Kanárků vyrovnal Lewis Grabban a zmařil tak Čechův pokus vyrovnat rekord anglické soutěže v počtu vychytaných nul.

Po přestávce se obraz hry příliš nezměnil. Svěřenci kouče Wengera kontrolovali hru, jenže do vyložené gólovky se nedostali. V 70. minutě mohl přijít další trest pro obranu Gunners, ale český reprezentační gólman se skvěle vyznamenal. Ke konci utkání se hrála otevřená partie a k vidění byly brejkové příležitosti na obou stranách. Nikdo však již vedení na svou stranu nestrhl. Londýnští tak nevyužili možnost bodově se dotáhnout na vedoucí duo a body ztratili potřetí v řadě.

Anglická fotbalová liga - 14. kolo:
Norwich - Arsenal 1:1 (43. Grabban - 30. Özil)

Reklama

Související témata: