Hlavní obsah

FANTASY: Věříme v postup Sparty! Kapitánem výběru je Dočkal

Máme před sebou předposlední kolo základních skupin Evropské ligy. Do vyřazovací části už postoupily čtyři týmy. Doplní Neapol, Rapid Vídeň, Molde a Dortmund některý z českých zástupců? My věříme, že minimálně Sparta si dnes místo ve vyřazovací části soutěže vybojuje a tomu také odpovídá naše sestava.

Věříme ve výhru Schalke, Liverpoolu, Lazia a Sparty.

Článek

David Lafata a Bořek Dočkal

Spartě se v domácí soutěži v posledních zápasech nedařilo. V Evropské lize ale předvádí letenští dobré výkony. Proti Asterasu by tomu nemělo být jinak. V útoku dáváme příležitost Lafatovi.

Sparťanský útočník nastřílel v Evropské lize už tři góly. Věříme, že další branku přidá po jedné z nahrávek Dočkala, který by měl tradičně pro své spoluhráče brankové příležitosti připravovat. Jak je Dočkal pro tým důležitý potvrzuje i fakt, že v pohárech nechyběl ani minutu.

Martin Škrtel

Po třech zápasech, které Liverpool zremizoval shodně 1:1, si svěřenci Jürgena Kloppa připsali první výhru. Jediným gólem rozhodl utkání s Kazaní Ibe. Postup si může Liverpool zajistit, pokud porazí v dnešním utkání Bordeaux.

Bordeaux vstřelilo v dosavadních pohárových zápasech pouze dvě branky. Liverpool by tak měl zvítězit s čistým štítem. Do obrany míří Škrtel, který si nejen plní svědomitě defenzivní úkoly, ale je pro soupeře nebezpečný i při rozích.

Reklama

Související témata: