Hlavní obsah

Noční můra fotbalistů? Pat a Mat v akci

Každý může mít v práci někdy horší den. Nad tím, co vyvedli při utkání druhé fotbalové ligy v Řecku dva pomocníci, kteří měli na nosítkách vynést mimo hrací plochu zraněného hráče, však kroutí na internetu hlavou celý svět.

Zraněný hráč vypadl z nosítekVideo: Reuters

 
Článek

Obránce Leonardo Kutris z týmu Ergotelis se po zákroku hráče domácí Larisy ocitl na zemi. Jak moc jej to bolelo, ví jen on sám, nelze však vyloučit, že za stavu 1:0 v prospěch svého celku v 68. minutě zápasu si chtěl na trávníku poležet o něco déle a ušetřit tak cenný čas.

Netušil však, co jej čeká. Už reakce jednoho z fotbalistů Larisy, který jej hrubě popadl za dres a chtěl soupeře co nejrychleji znovu postavit na nohy, měla do rytířského chování daleko. A dva výtečníci z pořadatelské služby už se s Kutrisem nepárali vůbec.

Bezohledně ho naložili a spěchali s ním za čáru, jenomže ztratili balanc. Nebohého fotbalistu z nosítek vyklopili, pak na něho ještě jeden z nich spadl. A při pokusu o reparát znovu. Za čárou s hráčem navíc bez skrupulí sekli o zem.

Jejich počínání připomínalo proslulé "šikuly" Pata a Mata, zadák hostí byl jistě rád, že už má jejich „péči" za sebou. Stejně jako lékař týmu, který si na hrubé zacházení stěžoval. Borec s čapkou na hlavě se nakonec alespoň přišel Kutrisovi omluvit.

Reklama

Související témata: