Hlavní obsah

Nešlo odolat, spoluhráče nechal ve štychu! Hrozí mu mastná pokuta

Brusel

Když musíš, tak prostě musíš! Své o tom ví i fotbalista Philippe Janssens z týmu Eendracht Aalst, jenž se v utkání belgické amatérské ligy proti KVC Izegem postaral o bizarní moment. Místo, aby urychleně zamířil do kabin, na malou si jednoduše odskočil poblíž branky soupeře.

Fotbalista močil při zápase, hrozí mu trest

 
Článek

Do konce utkání scházelo ještě několik minut, Janssens už nutkání nevydržel a rozhodl se vymočit přímo na hřišti. Tedy přesněji řečeno, hned za brankovou čárou. Hra pokračovala dál a jeho spoluhráči zachytili ve středu pole míč, který nakonec dopravili do sítě a pečetili výhru na konečných 3:1.

To vše ale bez Janssensovy podpory, bez sebemenšího hráčova zájmu. Sedmadvacetiletý útočník za brankou otočený zády k hrací ploše dál statečně ulevoval svému močovému měchýři. „Nevím, jak je to možné. O pauze jsem byl na WC, ale ve druhé půli se tlak stupňoval a vyčůrat jsem se prostě musel," vykládal fotbalista Aalstu po utkání.

Jenomže teď je na internetu centrem posměšků a jeho extempore se navíc zabývá policie. Podle listu Het Laatste Nieuws za močení na veřejnosti hrozí Janssensovi pokuta v rozmezí 60 - 350 eur (1620 až 9450 Kč).

Reklama

Související témata: