Hlavní obsah

Tango Brno cítí šanci. Benago chce odvrátit blamáž

Brno

Čtvrté pokračování vynikající čtvrtfinálové série play off CHANCE futsal ligy vypukne v pátek večer od 20 hodin v Brně. Domácí Tango hostí Benago Zruč nad Sázavou a má postupový mečbol. Projde domácí tým přes favorizovaného soupeře do semifinále?

Foto: Michal Pavlík, Svaz futsalu FAČR

Bude se brankář Tanga Václav Kubíček radovat společně se spoluhráči z postupu do semifinále?

Článek

„Vedeme 2:1 na zápasy a cítíme šanci i přesto, že favoritem stále zůstává Benago," upozornil prezident Tanga Jiří Štěrba a pokračoval: „Chtěli bychom dokonat překvapení. Nicméně zůstáváme na zemi. Víme, jak je soupeř kvalitní a rozhodně nejdeme do zápasu s tím, že je hotovo. To v žádném případě. Jinak hráčský kádr je kompletní, žádné problémy nemáme."

Utkání by se mohlo těšit i výborné divácké kulise. „Snažíme se zápas zpropagovat a věřím, že přijde spousta fanoušků. Zápasy play off brněnských soutěží už totiž skončily," řekl Štěrba a pochválil trenéra Bartoška: „Tak, jak jsem minule kritizoval našeho trenéra, nyní ho musím pochválit. Jeho strategie střídání po jednom hráči zápas na Benagu rozhodla. Mrzí mě, že soupeř neuznal naši kvalitu, když jsme ho jasně přehráli. Vymlouval se akorát na své chyby, ale ty většinou pramení z toho, jak hraje soupeř."

Kouč Benaga Beni Simitči si uvědomuje vážnost situace: „Do Brna jedeme odvrátit blamáž. S hráči jsme se sešli a všichni jsou odhodlaní sérii otočit. Všichni jsou namotivovaní a chtějí dokázat, že do semifinále patříme. Snad se nám to podaří. Kluci odevzdají vše, aby v pátek vyhráli."

PLAY OFF CHANCE FUTSAL LIGY 2015
Čtvrtfinále - 4. zápaspátek 10. dubna, 20:00
FC Tango Brno - FC Benago Zruč n. S. (stav série 2:1)
Zápasy v sérii:
Benago - Tango 8:9 pk, Tango - Benago 2:6, Benago - Tango 5:11

Reklama