Hlavní obsah

Spor mezi kotlem a hráči. Bohemka se strachovala o podporu fanoušků

Praha

„Nechodíte poděkovat fanouškům? Jděte někam,“ hulákal nazlobený příznivec Bohemians 1905 před kabinami v Ďolíčku. Klub, který je vzorem, co se vztahů s fanoušky týče, zasáhl po vítězství nad Teplicemi spor. Mezi hráči a kotlem, který nesl hodně nepříznivě, že jej fotbalisté po zápase „vypustili“, namísto děkovačky totiž zamířili rovnou do kabin.

Foto: Vít Šimánek, ČTK

Utkání 24. kola první fotbalové ligy: Bohemians 1905 - FK Teplice, 11. dubna v Praze. Fanoušci Bohemians se radují z vítězství.

Článek

Důvod? „Šlo o reakci na událost po posledním venkovním utkání v Olomouci," uvedl tiskový mluvčí Bohemians 1905 Tomáš Mutinský. Po utkání na Hané se totiž při děkovačce otočili fanoušci k hráčům zády, neunesli porážku 1:2. V pátek jim to hráči vrátili. Nakonec se však na trávník z kabiny vrátili, po vzájemné diskuzi byly hrany obroušeny. „Kluci si to vyříkali, všechno je v pořádku," podotkl Mutinský.

Zelenobílí usilují o záchranu, přijít o podporu fanoušků by pro ně mohlo být fatální. „Jednoznačně potřebujeme být s fanoušky na jedné lodi. Je dobře, že se to vyřešilo, doufejme, že nás budou fanoušci podporovat dál. Že mají jiný pohled na fotbal, je možné, každý se na to dívá z toho svého. Pohled fanouška je takový, že chce vidět góly a vítězství svého mužstva, jinak je nespokojený," dodal Klusáček.

Reklama

Související témata: