Hlavní obsah

Za Ramosem už nestojí ani fanoušci Realu. Odejde do Divadla snů?

Praha/Madrid

Real Madrid pravděpodobně přijde o jednu ze svých opor. Podle španělského deníku Marca se obránce Sergio Ramos sešel s prezidentem Bílého baletu Florentinem Pérezem, aby projednali budoucnost španělského reprezentanta. Ramos je totiž nespokojený se současným děním v Realu a stále víc se spekuluje o jeho možném odchodu do Manchesteru United. Sám hráč to však popírá.

Foto: Sport.cz

Sergio Ramos a Karim Benzema se radují z gólu do sítě Borussie Dortmund v loňském ročníku Ligy mistrů

Článek

Vaří se to v něm už dlouho. Nejprve odchod trenéra Carla Ancelottiho, poté spekulace o jeho odchodu do týmu hlavního konkurenta z Barcelony, které Pérez nikterak nedementoval, a jako poslední kapka konec brankáře Ikera Casillase. Na jednoho člověka až příliš...

Nicméně Ramos má stále platnou smlouvu, která mu vyprší za dva roky, novou zatím nepodepsal, a tak se vyrojily první zájemci o španělského reprezentanta.

O služby devětadvacetiletého stopera či pravého beka má eminentní zájem Manchester United, který již do Madridu poslal dvě nabídky. Tým se stadiónem, jemuž se přezdívá Divadlo snů, nejprve v hodnotě 32,5 miliónů liber (více než 1,2 miliardy korun), poté o deset miliónů liber více (přes 1,6 miliardy korun). Obě vedení Realu odmítlo.

Ramos by se ale odchodu k Rudým ďáblům nebránil a proti nejsou ani fanoušci Realu. Hned 55 % z nich na stránkách jiného španělského listu As.com hlasovalo, že je nejvyšší čas, aby Ramos odešel.

Sám hráč ale dementoval zvěsti o jeho přestupu. "S nikým jsem nejednal," řekl.

Pro rodáka z městečka Camas by to bylo první zahraniční angažmá. Kromě působení na Santiago Bernabéu hrál Ramos ještě v Seville, jejímž je odchovancem a odkud si ho Real v roce 2005 přivedl.

Přestoupí Sergio Ramos do Manchesteru United?
Ano
62,4 %
Ne
37,6 %
Celkem hlasovalo 6876 čtenářů.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Toronto - Boston 2:4

Boston i díky Pastrňákovi triumfoval v Torontu a vede sérii. Slaví i Hertl
NačítámNačíst další články