Hlavní obsah

OBRAZEM: Dnes neskóruj, prosili fanoušci United Ronalda. Portugalec gólem rozhodl a smutnil

Byl to pro něj pravděpodobně emotivnější návrat, než sám očekával. Portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo se v dresu Realu Madrid k osmifinálové odvetě Ligy mistrů vrátil na Old Trafford - stadión Manchesteru United, odkud do Bílého baletu přestoupil. Fanoušci ho přivítali velmi vřele. Ale jejich největší přání nakonec nevyslyšel...

Foto: Phil Noble, Reuters

Cristiano Ronaldo se usmívá během zápasu Realu Madrid a domácícho Manchesteru United.

Článek
Fotogalerie

„Chceme tě zpátky, Ronaldo. Ale... dnes neskóruj," stálo na jednom z mnoha plakátů, které si fanoušci Rudých ďáblů v úterý večer na Old Trafford přinesli. Pod tento nápis by se podepsala drtivá většina příznivců Manchesteru, zejména pod druhou část.

Ronaldo je ale zklamal. Rozhodujícím gólem poslal Real Madrid do čtvrtfinále a Manchesteru ukončil letošní působení v Lize mistrů. Gól však neslavil. A dokonce se gestem omlouval. Po utkání pak ochozům mával a klepáním dlaní do hrudi naznačoval, že mu místní fanoušci zůstali v srdci.

„Nemám slov, abych vylíčil, jak se cítím. Zvláště po neuvěřitelně emotivním přijetí, jehož se mně tady dostalo," přiznával Cristiano Ronaldo, že mu vyřazení United žádné velké potěšení nedělalo.

Reklama

Související témata: