Hlavní obsah

Neškodný Balotelli ignoroval pokyn kouče. Na děkovačku fanouškům se vykašlal

Až na jednu nebezpečnou ránu z přímého kopu toho italský útočník Mario Balotelli, stejně jako celý Liverpool, v utkání fotbalové Ligy mistrů v Basileji moc nepředvedl. Bídné vystoupení navíc ještě korunoval ignorováním pokynu trenéra Brendana Rodgerse.

Foto: Arnd Wiegmann, Reuters

Zklamaný liverpoolský útočník Mario Balotelli po porážce v Basileji.

Článek

Kouč Reds po porážce 0:1 gestikuloval směrem k Balotellimu, aby se zúčastnil děkovačky fanouškům, kteří přijeli anglický tým do Švýcarska podpořit.

Jenže kontroverzní forvard, jenž zatím v novém angažmá ani zdaleka nedokázal střeleckou potencí nahradit kanonýra Luise Suáreze, na pokyny severoirského trenéra nedbal a zamířil rovnou do tunelu.

Sám Rodgers ale před novináři chtěl zahrát celý incident do autu. „Mario celý zápas tvrdě makal. Ví, že jeho prací je vytvářet šance a prosazovat se v šestnáctce. Snažíme se na tom pracovat," hájil svého svěřence kouč Liverpoolu.

„Ani nevím, jestli nakonec šel zpátky poděkovat fanouškům," mávl rukou trenér. Balotelli v letošní sezóně odehrál v Lize mistrů a Premier League šest zápasů (celkem 490 minut), v nichž dal jen jeden gól a vyslal dohromady devatenáct střel.

Reklama

Související témata: