Hlavní obsah

FANTASY: Věříme ve výhru španělských klubů! Kapitánem výběru je Cristiano Ronaldo

fantasy

Na další várku zápasů Ligy mistrů se těší i všichni trenéři Fantasy. Po dvou odehraných kolech si velmi dobře vede posila Arsenalu Danny Welbeck, který získal 18 bodů a je na 2. místě tabulky. O bod více získal Yacine Brahimi z Porta, který má na svém kontě bodů 19, a kdyby proměnil penaltu proti Šachtaru, mohl být jeho náskok v čele tabulky mnohem větší. První trojici uzavírá se 17. body Gervinho, který hájí barvy AS řím.

Zálohu bude dirigovat dvojice Fábregas a Oscar.

Článek

Barcelona se chlubí perfektní sérií, kdy za devět utkání v Primera Division neobdržela ani jednu branku. V Lize mistrů to sice tak slavné není a z Paříže si Barcelona odvezla hned tři góly. V domácím utkání proti Ajaxu věříme, že svatyně domácích zůstane nepokořena. Do branky dáváme Stegena, společně s ním by se měl o čisté konto postarat Mathieu. Na druhé straně hřiště bude obránce Ajaxu zaměstnávat Neymar. Toho v útoku doplní Cristiano Ronaldo, kterému dáváme kapitánskou pásku.

Důvěru dáváme i fotbalistům Chelsea

Chelsea se v Premier League daří a s náskokem čtyř bodů na Manchester City se stále vyhřívá na prvním místě anglické souteže. Velkou mírou se o dobré výsledky Chelsea zasloužil nejen Diego Costa, ale i záložníci Fábregas s Oscarem, kteří patří k hlavním režisérům hry domácích. My dáváme této dvojici důvěru i v Lize mistrů. Doufáme, že Maribor bude na jejich útočné akce krátký a nejednou inkasuje.

Plné zastoupení tří hráčů má loňský finalista prestižní klubové soutěže Atlético Madrid, které po prohře s Olympiacosem využilo domácí prostředí a porazilo Juventus. Věříme, že výhodu domácího prostředí využijí hráči Atlética i proti Malmö. Do naší sestavy putuje základní stavební kámen obrany domácích Godín. Do zálohy pak míří Koke a Arda Turan.

Reklama