Hlavní obsah

Sparta na čas vytlačí Plzeň z obrazovky. ČT bude vysílat i Letenské proti CSKA

Praha

Fanoušci českého fotbalu budou nakonec moct sledovat první zápasy obou českých zástupců ve třetím předkole Ligy mistrů. České televizi se na poslední chvíli podařilo zajistit i přímý přenos z duelu CSKA Moskva proti pražské Spartě.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Franci Litsingi během předzápasového tréniku před utkáním 3. předkola Ligy mistrů s CSKA Moskva.

Článek
Fotogalerie

"České televizi se podařilo získat práva na dnešní podvečerní zápas třetího kvalifikačního kola Ligy mistrů, v němž se s CSKA Moskva utká pražská Sparta. Diváci ČT sport uvidí rovněž večerní utkání plzeňských fotbalistů proti Macabi Tel Aviv. A příští středu také obě odvetná utkání," informovala ČT.

Moskevský zápas českého vicemistra začíná v 18:15, přímý přenos na stanici ČT sport začne už o deset minut dříve. Mírně zklamaní možná budou příznivci mistrovské Viktorie Plzeň.

Ti mohou podle informací ČT sledovat začátek duelu západočeského týmu na hřišti izraelského Maccabi Tel Aviv (až do skončení duelu CSKA - Sparta) jen na webových stránkách ctsport.cz.

Jelikož zápas Plzně začíná už v 19:30, u televizních obrazovek tak fanoušci Viktorie přijdou o většinu prvního poločasu duelu svého týmu. Oba zápasy můžete také sledovat v podrobných on-line reportážích na Sport.cz.

"Fotbalový týden na programu ČT sport doplní zítřejší a čtvrteční přenosy v rámci Evropské ligy UEFA, ve středu hostí Jablonec celek FC Kodaň, ve čtvrtek pak Slovan Liberec přivítá izraelský Hapoel Kirjat Šmona," doplnila Česká televize.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články