Hlavní obsah

VIDEO: Přátelák na ostří nože. Angličan Sterling zajel do Valencii, ten ho chytil pod krkem

Miami

Kdekdo by si mohl myslet, že mistrovství světa už začalo a hráči drsně bojují cenné body. Alespoň při pohledu na zákrok Angličana Sterlinga, který se v přípravném utkání pokusil sestřelit záložníka Manchesteru United Antonia Valenciu. Horkokrevný Ekvádorec si ale rozhodně nenechal nic líbit.

Angličan Sterling a Ekvádorec Valencia se poškorpili

 
Článek

Že se přátelské zápasy před vrcholem sezóny v Brazílii pořádají proto, aby se hráči z různých týmů sehráli? Že hrají opatrně, aby se těsně před světovým šampionátem nezranili? Sterling s Valenciou rozhodně těmito typy hráčů nejsou.

Předvedli to v přípravném utkání účastníků mistrovství světa. Jedenáct minut před koncem vzájemného zápasu hraném v americkém Miami Sterling zcela nesmyslně zajel u postranní čáry do Valencii. Ten si blížícího se soupeře naštěstí všiml, takže včas nadskočil. Zákrok ho ale tak rozlítil, že svého soka vzápětí chytil zezadu pod krkem.

Rozhodčí se ani s jedním z kohoutů nepáral - přátelák nepřátelák - oběma napařil červenou kartu a týmy dohrávaly o deseti. Po konečném hvizdu se rozešly nerozhodně, duel skončil 2:2. Za Angličany skórovali Rooney a Lambert, branky Ekvádoru zařídili Arroyo a Enner Valencia, jmenovec svého slavnějšího kolegy.

Anglie se na světovém šampionátu v Brazílii utká v základní skupině s Itálií, Uruguayí a Kostarikou. Ekvádor bude bojovat o postup se Švýcarskem, Francií a Hondurasem.

Reklama

Související témata: