Hlavní obsah

VIDEO: Gól z rohu, skvělý přímák, neomylné střely z dálky. Z tohoto borce budete u vytržení

Lima

Říká vám něco jméno Carlos Lobatón? Pro velkou spoustu Evropanů je tento čtyřiatřicetiletý peruánský fotbalista pochopitelně velkou neznámou. Jenže tenhle hráč je opravdu borec. Během pouhých tří dnů nastřílel do sítě dvou různých soupeřů celkem čtyři góly - na tom by ještě nebylo nic tak zvláštního - ovšem způsob, jakým svých branek dosáhl, je nevídaný. Gól přímo od rohového praporku, dvě precizní střely z velké dálky i lahůdkový přímý volný kop - vítejte ve světě Carlose Lobatóna.

Skvělé góly Peruánce Carlose Lobatóna.

 
Článek

Peruánský reprezentant je skutečnou oporou Sportingu Cristal. Muž s perfektní kopací technikou odstartoval svou velkolepou show v pátečním utkání na hřišti týmu Juan Aurich. Sporting vyhrál duel 4:3 a Lobatón se nejprve zaskvěl vyrovnávacím gólem přímo od rohového praporku, který na konci prvního poločasu vyšperkoval utěšenou ranou z vlastní poloviny hřiště.

Další galapředstavení viděli fanoušci Sportingu v neděli na vlastním stadiónu Alberta Gallarda. Lobatón se za bezbrankového stavu postavil k exekuci přímého volného kopu a otevřel skóre zápasu. Po změně stran ještě přidal úchvatný gól z velké dálky, když míč trefil rovnou z voleje. Celek San Simón však nebyl pro domácí borce žádným soupeřem. Z Limy si nakonec odvezl potupný výsledek 0:6.

Reklama

Související témata: