Hlavní obsah

Bouřlivák Balotelli splnil fanouškům sen, nechal je řídit sporťák za 10 miliónů

Liverpool

Italský útočník Mario Balotelli je známý svými výstřelky na trávníku i mimo něj. Sám fotbalista se přitom cítí jako oběť dlouhodobé mediální štvanice. Balotelli je ale také velkým milovníkem drahých sportovních aut. Do jeho nového působiště v anglickém Liverpoolu dorazil nablýskaný model nového Ferrari F12 za zhruba 10 miliónů korun. Ital měl z přírůstku do již tak nadupané garáže obrovskou radost a nezdráhal se o ni nesobecky rozdělit i s nadšenými diváky celého burácejícího divadla na parkovišti tréninkového centra Melwood ground.

Foto: Profimedia.cz

Mario Balotelli přijíždí ve svém zbrusu novém Ferrari F12 do tréninkového komplexu Liverpoolu v Melwoodu.

Článek

Čtyřiadvacetiletý talentovaný útočník toužebně vyhlížel nového nabušeného miláčka již nějaký čas, jeho červené Ferrari F12 Berlinetta totiž do Anglie dorazilo bezprostředně poté, co v Itálii vyjelo z tovární garáže.

Podle britského deníku Daily Star pak Balotelli po triumfální cestě liverpoolskými uličkami, v nichž samozřejmě rudý stroj se vzedmutým hřebcem ve znaku vzbuzoval neutuchající pozornost, dorazil italský útočník za volantem desetimiliónového žihadla do tréninkového komplexu Reds v Melwoodu.

Krátká ochutnávka za volantem ale natěšenému forvardovi nestačila. Balotelli se totiž na místním parkovišti rozhodl podělit o radost s okolo stojícím publikem, čímž splnil hned několika fanouškům dětský sen. Balotelli se usadil na místo spolujezdce a půjčil klíčky každému, kdo měl zájem.

„Byl tam velký chumel zájemců. Mario seděl na místě spolujezdce a smál se na celé kolo tomu, jak se snaží vůz zvládnout. Také jim radil, když měli problém sílu auta ukočírovat. Všichni byli z něho i z auta strašně nadšení,“ uvedl očitý svědek celé události.

Reklama

Související témata: