Hlavní obsah

FANTASY: Manchester City se musí opět obejít bez elitních útočníků. Kladiváři hostí Leicester

Fotbalisté Manchesteru United jsou stále na vítězné vlně a úspěšně hájí třetí pozici. Jejich městský rival Manchester City porazil i bez svých elitních útočníků Leicester a i nadále ztrácí tři body na první Chelsea, která porazila Hull. Pojďme se nyní podívat na to, jaké souboje nás čekají v 17. kole Premier League.

V našem výběru jsou i dva hráči vedoucí Chelsea.

Článek

Manchester City čeká na svém hřišti další souboj s týmem, který bojuje o přežití v anglické lize. Citizens budou v utkání s Crystal Palace i nadále postrádat zraněné forvardy Agüera a Džeka. Nejistý je i start Jovetiče. Jedinu volbou do útoku je tak mladíček Pozo. My věříme, že Citizens svůj duel zvládnou a proti trápícímu se soupeři navíc neinkasují. Do brány stavíme Harta, do obrany Mangalu a v záložní řadě se objeví Nasri.

Kladiváři přívítají Leicester

West Ham United okupuje čtvrtou příčku soutěže a od třetí pozice ho dělí jen tři body. V 17. kole Kladiváři narazí na poslední Leicester a my věříme, že se zápas stane jasnou záležitostí domácích. Do naší sestavy putují hned tři zástupci West Hamu. V obraně se představí Jenkinson, v záloze Downing a o branky by se měl starat Diafra Sakho.

Plné zastoupení tří hráčů má v našem týmů i Tottenaham, který změří síly s Burnley. Kohouti se v oslnivé formě sice nenacházejí, ale tým, který patří k nejhůře střílejícím celkům soutěže, by měli porazit. Eliminovat útočné výpady hostů bude Davies. Na opačné straně hřiště by měli trápit obránce Burnley Lamela a Soldado.

Reklama

Související témata: