Hlavní obsah

Spící kanonýr Falcao si údajně plácl s Chelsea

Bogotá

Fotbalisté Chelsea brzy uvítají novou útočnou posilu. Na Stamford Bridge má namířeno Radamel Falcao García, který se v minulé sezóně neprosadil do sestavy konkurenčního Manchesteru United. Podle kolumbijské televizní stanice Gol Caracol už devětadvacetiletý hráč Monaka souhlasil s ročním hostováním v týmu Blues a podepsal smlouvu.

Foto: Marcos Brindicci, Reuters

Kolumbijský kapitán Radamel Falcao se již brzy stane hráčem Chelsea.

Článek

Na definitivní potvrzení si ještě musí fanoušci Chelsea počkat. Falcao, přezdívaný jako Tygr, je po vyřazení Kolumbie na Copa América na dovolené a k oficiálnímu představení v dresu londýnského týmu má dojít 19. nebo 20. července v době, kdy Chelsea čeká letní kemp po Kanadě.

Kolumbijský kapitán má za sebou neúspěšnou sezónu v Manchesteru United. Někdejší kanonýr Porta a Atlétika Madrid dlouho laboroval se zraněním a na Old Trafford si nikdy nevybojoval stálé místo v základní sestavě. Za Rudé ďábly Falcao odehrál 29 zápasů, v nichž vstřelil jen čtyři góly. Manchester přitom za jeho roční hostování zaplatil Monaku 7,5 miliónu eur (206 miliónů korun).

Falcao má v Monaku ještě dvouletou smlouvu a spekuluje se o tom, že součástí ročního hostování v Chelsea je také výkupní klausule ve výši 50 miliónů eur (1,38 miliardy korun).

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články