Hlavní obsah

Mourinhův agent! Vřelé vítání je pryč, Čech to schytává

Londýn

Vřelé vítání je rázem minulostí. Oslavy méně významných či zcela nepodstatných předsezónních trofejí jsou pryč. Hořká ostrá premiéra Petra Čecha v bráně fotbalistů Arsenalu v prvním kole Premier League má odezvu na internetu. Zejména na Twitteru schytává po prohře s West Hamem 0:2 ostré rány, fantasie fanoušků nezná mezí. Po jediném zápase je to možná až kruté.

Foto: Sport.cz

Dvojitý agent Petr Čech odvedl skvělou práci, vtipkují někteří fanoušci.

Článek
Fotogalerie

Mourinho se zlobí na svůj lékařský tým

Hry na sociálních sítích dostávají různé rozměry. Někteří fandové jakoby už měli Čecha po příchodu z Chelsea dost, ozývají se jeho kritici. Jiní marně vyhlížejí nějaký jeho vydařený zákrok... Oběma góly Čech nahrál posměváčkům. Čech inkasoval tolik gólů jako v sedmi startech za Chelsea v minulé sezóně, připomíná Daily Mail.

I jeho ještě nedávný konkurent Wojciech Szczesny, který odešel hostovat do AS Řím, si podle vtipkujících nenechal ujít první souboj Arsenalu v novém ligovém ročníku.

Dokonce i jako agent kouče Chelsea Josého Mourinha byl Čech vyobrazen. Ale shodou okolností problémy má i portugalský kouč. Těžce kousal, že lékařka týmu lidsky okamžitě pomohla zraněnému, ale zcela se minula s fotbalovou uvědomělostí, která by zabránila tomu, že Chelsea byla při vyloučení Thibauta Courtoise vystavena po ošetření Edena Hazarda chvilkovému dvojnásobnému oslabení. Ale Chelsea nakonec získala se Swansea alespoň bod za remízu 2:2

Reklama

Související témata: