Hlavní obsah

Costův nástupce zahrál soupeři na housle, ani to však Chelsea v derby nestačilo

Tradiční várku nejnápaditějších kliček a technických fines obsahuje přehled kuriozit a parádiček 14. kola fotbalové Premier League. K vidění jsou i kousky hráčů Chelsea, přestože Blues znovu nevyhráli a v londýnském derby na Tottenhamu uhráli jen bezbrankovou remízu.

Foto: Sport.cz s použitím Reuters

Video již není dostupné

Článek

Byl ostře sledovaným hráčem, neboť v sestavě nahradil Diega Costu. Ani Brazilec Oscar gól nevstřelil, předvedl však parádní housličky, chcete-li jesle, jak se říká prostrčení míče mezi nohama bránícího soupeře.

Nakvašený Costa se na hřiště vůbec nedostal, a když se vracel z rozcvičení zpátky na lavičku, rozlišovací dres mrskl směrem ke kouči Mourinhovi.

„Proč právě Oscar? Všichni naši přední hráči se už během sezóny vystřídali na lavičce. Diego byl upřednostňován, protože jsem ho využíval ve všech zápasech. Teď jsme se ale rozhodli pro jinou taktiku a jsme s ní spokojeni, stejně tak s výběrem hráčů," stojí si Portugalec za svým. Na hrot útoku posunul Hazarda.

Z Costovy reakce prý nic nevyvozuje. „Top hráč sedící na lavičce je určitě nespokojený, takže jeho gesto bylo pro mě úplně normální. Mám s ním dobré vztahy, nemáme žádný problém," ujišťuje José Mourinho.

Další zápasy ukáží, zda jeho slova odpovídají realitě.

Reklama

Související témata: