Hlavní obsah

Reprezentanti se předvedou na otevřeném tréninku, po němž začne autogramiáda

Trojí zážitek čeká na fanoušky české fotbalové reprezentace v rámci přípravného utkání s výběrem USA. V úterý den před zápasem se budou moci přijít podívat na oficiální trénink národního týmu, zakoupit si vstupenky na středeční duel s Američany a navíc získat podpisy fotbalistů.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Fotbalisté (vpředu zleva): Pavel Kadeřábek, Bořek Dočkal, Ladislav Krejčí, Michal Kadlec, Václav Kadlec, Josef Hušbauer a Matěj Vydra během tréninku fotbalové reprezentace před utkáním ve Finsku.

Článek

Na autogramiádu dorazí kapitán Tomáš Rosický, brankář Petr Čech, obránci Pavel Kadeřábek, Michal Kadlec, záložník Vladimír Darida a útočník Matěj Vydra, které doplní také trenér Pavel Vrba.

„Celá akce začíná v 18:30 společně s otevřeným tréninkem národního týmu. Po jeho skončení proběhne v Generali Areně na Letné autogramiáda na hlavní tribuně a diváci si zároveň budou moci zakoupit vstupenky na utkání s USA v otevřené pokladně číslo 1," avizuje tiskový mluvčí reprezentace Ondřej Lípa.

Na kvalifikační duel s Nizozemskem je vyprodáno, ale na zápas se Spojenými státy je k dispozici ještě dostatek vstupenek, předprodej stále probíhá přes ticketportal.cz a v Zákaznickém centru na stadiónu Sparty. Nejlevnější vstupenky budou i v úterý večer na stadiónu k mání za 200 korun.

Zápas Česko - USA se hraje ve středu od 20:15.

Reklama

Související témata: