Hlavní obsah

I Horvi se s pohárem vyfotil, teď se trofej pro abstinenty stěhuje na Moravu

Praha

Do své druhé poloviny vstupuje Trophy Tour, pouť trofeje pro vítěze mistrovství Evropy ve fotbale do 21 let, které od 17. do 30. června hostí Česká republika. Fanoušci na Moravě se teď mohou těšit, že velmi zblízka uvidí pohár určený pro nejlepší tým turnaje.

Foto: FAČR

Pavel Horváth si fotí pohár, jemuž už odrostl...

Článek
Fotogalerie

I plzeňský lídr Pavel Horváth se během svojí autogramiády s pohárem vyfotil. Co na tom, že se z něj nedá pít, protože do něj jednoduše nelze nic nalít...

„To je škoda, když jsme ho získali, určitě bychom ho rádi něčím naplnili... Před oslavami jsme ho pak raději odevzdali vedení. Žádné házení jako se Stanley Cupem se nekonalo," vzpomíná s úsměvem útočník Michal Pospíšil, jak česká jedenadvacítka v roce 2002 získala senzační titul.

Trophy Tour teď dorazila na Moravu. Pohár bude k vidění nejprve na stadiónu v Uherském Hradišti (25. dubna, 16:15) v rámci utkání Slovácka s Libercem, pak v olomouckém nákupním parku Šantovka (26. dubna, 14:00) a nakonec v Otrokovicích-Baťově (27. dubna, 15:00).

Součástí programu jsou také soutěže, vyhrát lze i vstupenky na zápasy českého týmu.

„Jsme rádi, že touto Trophy Tour můžeme přiblížit mistrovství Evropy do 21 let fanouškům napříč celou zemí," říká Petr Fousek, předseda organizačního výboru turnaje.

Zbývající program Trophy Tour:
25. 4. 16:15 stadión Uherské Hradiště při utkání Slovácko - Liberec
26. 4. 14:00 Olomouc, galerie Šantovka
27. 4. 15:00 Otrokovice, sportovní areál Baťov

Reklama