Hlavní obsah

Češi chtějí vyprodat i malé EURO, do prodeje jdou další vstupenky

Praha

Během hokejového mistrovství světa trhli divácký rekord a také na červnovém mistrovství Evropy fotbalistů do 21 let chtějí mít Češi plno. Jedná se o největší fotbalovou akci, kterou kdy Česká republika hostila. Lístky jsou stále k dispozici, v pátek 22. května se do prodeje znovu uvolní zatím největší část vstupenek - včetně lístků na zápasy českého týmu proti Dánsku, Srbsku a Německu.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Fotbalisté české reprezentace do 21 let mají před sebou jasný cíl...

Článek

Fanoušci mají stále šanci. Organizátoři spustí další část předprodeje v pátek v 18:00, vstupenky budou znovu k dispozici výhradně na oficiálním webu turnaje www.u21euro2015.cz.

Šampionát se odehraje na stadiónech v Praze Edenu a na Letné, Olomouci a Uherském Hradišti od 17. do 30. června. Vstupenky se prodávají v rozmezí 100 - 350 korun.

Nadále platí, že jedna osoba může zakoupit maximálně čtyři vstupenky na každé vybrané utkání. Zájemce musí při nákupu uvést jméno a příjmení, datum narození a číslo občanského průkazu, či cestovního pasu. Totožné údaje musí dodat také o svých „hostech", kteří zmíněné vstupenky využijí.

Pro české fanoušky je podstatné, že k mání budou také vstupenky na zápasy Dovalilova týmu v základní skupině A proti Dánsku, Srbsku a Německu. "Organizační výbor ME U21 2015 vkládá vstupenky do předprodeje postupně podle předem stanoveného klíče i s ohledem na kapacitní požadavky UEFA, která je pořadatelem turnaje a faktickým držitelem vstupenek," poukázal Petr Fousek, předseda organizačního výboru.

Reklama