Hlavní obsah

AC Milán sráží bídná forma, kouč Inzaghi běsnil a hráčům nařídil vězení

Milán

S Rossoneri je to jako na houpačce. Slavný klub tápe i pod vedením někdejšího skvělého útočníka a italského reprezentanta Filippa Inzaghiho a v tabulce italské Serie A mu patří až desáté místo. Velké hvězdy už scénu vyklidily, i přesto má současný kádr AC Milán ve svém středu velmi kvalitní hráče, kteří však neodevzdávají odpovídající výkony. Trenér Inzaghi proto fotbalistům nařídil dodatečný tréninkový kemp.

Foto: Stefano Rellandini, Reuters

Rozladěný trenér AC Milán Filippo Inzaghi.

Článek

Italská soutěž měla o víkendu na programu 32. kolo - AC Milán v něm prohrál na hřišti Udine 1:2. Šlo již o devátou porážku slavného týmu v letošní sezóně Serie A. S bilancí dalších deseti výher a 13 remíz Rossoneri patří do středu tabulky, to je však na ambiciózní tým, který byl léta zvyklý hrát o nejvyšší příčky, hodně málo.

Na ligové vítězství v Miláně čekají už tři kola. Fotbalisté dostali v neděli nařízeno dodatečně trénovat, pak se sice mohli nakrátko vrátit domů, ale už večer se opět hlásili v klubové centrále. „Hráči se znovu sejdou na tréninkové ploše v Milanellu a začne jim ritiro (soustředění - pozn. red.), jehož délku jsme zatím nestanovili," píše se v klubovém prohlášení.

Dodatečný kemp má vést ke zkvalitnění výkonů a hlavně výsledků. O tom, kdy toto fotbalové vězení hráčům AC skončí, rozhodne kouč Inzaghi. Klidně se však může stát, že Rossoneri budou dřít až do konce května. A bývalý skvělý šutér už naznačil, že hráči musí ve zbytku sezóny hodně přidat.

„Jsme AC Milán a ve hře je naše důstojnost. Přístup k posledním zápasům byl nesprávný. Neexistují žádné výmluvy, musíme si vyhrnout rukávy a v posledních šesti kolech zabrat. S výkonem, jaký jsme předvedli na hřišti Udine, bychom prohráli s kýmkoliv," nešetřil Filippo Inzaghi své svěřence.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články