Hlavní obsah

FANTASY: Lafata si svými výkony řekl o kapitánskou pásku!

Máme za sebou úvodní kolo tuzemské nejvyšší fotbalové soutěže, které nám příliš překvapivých výsledků nepřineslo. Nejoblíbenějším hráčem mezi Fantasy hráči byl v prvním kole David Lafata. Těmi nejúspěšnějšími se stali Martin Pospíšil a Tomáš Čížek z Jablonce. Jak dopadne druhé kolo z pohledu redakce Fantasy se můžete dočíst na následujících řádcích.

Věříme v první čisté konto Davida Bičíka v letošním ročníku Synot ligy.

Článek

Na první čisté konto v Synot lize si musí David Bičík po zápase s Bohemians počkat. My věříme, že proti Jihlavě se mu podaří čistý štít udržet, a proto hájí naší svatyni. O obranu ofenzivních výpadů Jihlavy se bude snažit Kadeřábek, který by se mohl prosadit i v útočné fázi, kterou v každém zápase velmi intenzivně podporuje.

Posledním hráčem Sparty v našem výběru je v útoku David Lafata. Ten pokračuje ve velmi dobrých výkonech a proti Jihlavě si snad připíše i první zářez v novém ročníku domácí soutěže. V jeho gólový potenciál věříme natolik, že mu svěřujeme kapitánskou pásku.

Liberec by měl bodovat naplno

V Českých Budějovicích nepředvedli hráči Liberce příliš přesvědčivý výkon. Doma proti Příbrami už musí bodovat naplno. Do naší sestavy míří kapitán týmu Fleišman společně se Šuralem a Hadaščokem. Věříme, že právě poslední dva jmenovaní se postarají o branky v síti Příbrami.

Mladá Boleslav přivítá na svém stadiónu Duklu. Věříme, že dvojice Ščuk - Ďuriš nenechají odjet Pražany s čistým štítem a Mladá Boleslav si připíše další tři body. Své zastoupení mají v naší sestavě i Teplice. Do sestavy se dostal Jan Krob, který vyztuží naší obranou řadu. Kopic se Zavadilem by zase měli na druhé straně hřiště připravovat brankové příležitosti pro své kolegy a sbírat tak všem Fantasy trenérům důležité body.

Reklama

Související témata: