Hlavní obsah

FANTASY: Hradec Králové protrhne gólové trápení! Jihlava si body z Jablonce neodveze.

Nejvyšší tuzemská fotbalová soutěž má před sebou další kolo. To minulé ovládl obránce David Limberský, který nejenom pomohl k čistému kontu svého týmu proti Hradci Králové, ale především se postaral o nádhernou gólovou trefu. Za svůj výkon si vysloužil velmi slušných 14 bodů. Pojďme se nyní podívat na to, kterým hráčům věří redakce Fantasy pro 5. kolo Fantasy ligy.

Branku našehu týmu hájí Hrubý z Jablonce.

Článek

Jablonec zatím úplně nenaplňuje své velké ambice. A po čtyřech odehraných kolech má sedm bodů. V sobotu se utkají hráči Jablonce s Jihlavou. Proti trápícímu se celku musí zvítězit. Věříme, že se Jablonci podaří udržet i čisté konto, a proto dáváme do branky brankáře Hrubého. S společně s ním se o eliminaci útoků Jihlavy bude snažit dvojice obránců Romera a Mišůn.

Hradec se bude radovat z první branky

Hradec Králové stále čeká na první branku v nejvyšší soutěži. Věříme, že svou smůlu protrhne v zápase proti Slovácku. A kdo jiný by měl první branku vstřelit něž velký oblíbenec hradeckých fanoušků Adrian Rolko. Zejména při rohových kopech je tento vytáhlý obránce velkou hrozbou pro své soupeře.

Do zálohy jsme tentokrát zařadili hned pět borců. Ostrava by měla potvrdit tři body, které si přivezla z Letné. O vytvoření gólové příležitosti by se měla starat dvojice Kukec Štěpán. Po skvělém výkonu proti Hradci Králové zajíždí Plzeň na hřiště Slavie. Věříme, že mozkem plzeňských útočných akcí bude Daniel Kolář a svěřujeme mu kapitánskou pásku. Sparta Praha musí odčinit zklamání z prohry proti Ostravě. V záloze tak dáváme šanci Hušbauerovi s Krejčím, kteří by se mohli gólově prosadit a postarat se o výhru Sparty nad Duklou.

V útoku nastoupí Michal Ďuriš, který by se mohl v zápase proti Českým Budějovicím radovat z gólového zápisu. Dobrou výkonnost má i Jakub Řezníček z Příbrami, který Ďuriše v útoku doplní.

Reklama

Související témata: