Hlavní obsah

FANTASY: Vedoucí trojlístek v boji o první místo nezaváhá!

fantasy

Po reprezentační pauze se můžeme těšit na další zápasy nejvyšší tuzemské fotbalové soutěže. Během přestávky se toho na domácí scéně odehrálo mnoho, výkonný výbor schválil používání spreje, Bohemians 1905 dostali výpověď ze svého stadiónu a fanoušci Ostravy zrušili bojkot domácích utkání svého mužstva. Všichni Fantasy hráči však budou zvědavi na to, jestli fotbalisté potvrdí svou formu z úspěšného kvalifikačního střetnutí proti Nizozemsku a budou zářit i v Synot lize.

Branku bude hájit slávistický brankář Karel Hrubeš.

Článek

Slavia Praha se vyhřívá společně se Spartou na děleném druhém místě tabulky. V 7. kole se tým z Edenu utká s Brnem a o výhře červenobílých by nemělo být větších pochyb. Do naší sestavy putuje dvojice hráčů. Branku bude hájit Hrubeš a v obraně tvrdit muziku zkušený Latka, který by se mohl prosadit i gólově, a proto mu dáváme na ruku také kapitánskou pásku.

Branky Plzně by měla režírovat dvojice Kolář - Petržela

Maximální zastoupení mají v našem týmu jen fotbalisté Sparty. Ty nečeká v Teplicích rozhodně lehké utkání, ale my věříme, že se úřadující mistr soutěže dokáže gólově prosadit a do sestavy proto míří trojlístek Dočkal, Krejčí a Lafata. Dalším kandidátem na titul je Plzeň. Ta zajíždí ke svému zápasu do Liberce, který deklasoval Ostravu. Proti Plzni to však bude jiný oříšek. My věříme, že si Viktoria z Liberce body odveze a měla by je zařídit dvojice Kolář, Petržela.

Hradec Králové přivítá na svém hřišti Jihlavu a pokud to myslí se setrváním v nejvyšší soutěži vážně, musí před vlastními fanoušky zvítězit. Obranu Východočechů bude dirigovat a zároveň eliminovat soupeřovy útočné výpady Adrian Rolko. Jeho kolegou v obraně je stoper Dukly Štetina, který by měl pomoci svému týmu k čistému kontu proti Bohemians 1905. Připravit branku¨pro své spoluhráče nebo ji vstřelit by mohl na druhé straně hřiště Tomáš Berger.

Reklama

Související témata: