Hlavní obsah

Dukla odehraje náhradní zápas s Příbramí v úterý. Opět večer

Zápas 11. kola fotbalové Synot ligy mezi Duklou a Příbramí, který byl v pátek předčasně ukončen kvůli výpadku světel na Julisce, se odehraje v úterý 28. října od 20:15. Původní utkání nuceně skončilo po první půli, když domácí Dukla vedla 2:1, ale podle očekávání se bude hrát celých devadesát minut od stavu 0:0. A zase večer. Pražský klub o tom informoval na svých internetových stránkách.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Potemnělý stadión na Julisce, utkání Dukly proti Příbrami se na první pokus nedohrálo.

Článek

V souvislosti s tím se změnil termín následujícího zápasu Dukly v 13. kole. Místo pátku se duel s Českými Budějovicemi odehraje až v sobotu 1. listopadu s výkopem v 15:00.

Páteční ligová předehrávka byla kvůli problémům s osvětlením hned třikrát přerušena, naposled během poločasové přestávky. Protože pauza dohromady trvala přes 60 minut, rozhodčí Karel Hrubeš utkání podle pravidel ukončil. Kluby hledaly náhradní termín, na němž se dohodly na pondělním Ligovém shromáždění.

Podobné technické problémy na dejvickém stadionu narušily již úvodní utkání Dukly v této sezóně proti Ostravě. Tehdy se zápas ve druhém poločase kvůli jednomu výpadku světel protáhl o 45 minut, ale povedlo se ho dohrát. Představitelé dejvického klubu slíbili, že důkladně zrevidují osvětlení na Julisce. Jeho další ostrý test přijde v úterním večeru.

Reklama

Související témata: