Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Příbram baví ligu, Liberec táhli v Ďolíčku legionáři

Ještě nedávno utrápený tým najednou baví svým fotbalem a pestrými standardkami celou Synot ligu. Fotbalisté Příbrami zahráli proti Baníku náramně a muselo se to také projevit ve složení ideální sestavy 12. kola podle Sport.cz. V jedenáctce mají tři zástupce, po dvou dodal Liberec a Sparta.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 12. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz

Článek

Sázka na zkušeného kouče Tobiáše a jeho syna vychází Příbrami nad očekávání. Duel s Ostravou byl dalším důkazem vzestupu Středočechů, o nominaci do ideální sestavy si řekli obránce Zápotočný, záložník Zeman a dvougólový střelec Řezníček.

Liberec sice v Ďolíčku prohrával, nakonec ale duel s Bohemkou otočil a první podzimní výhry venku se dostal. Slovan k ní dotáhli především cizinci - Delarge dva góly dal a střídající Luckassen jako žolík na dvě branky přihrál.

Spartu čekal další náročný duel následující po pohárovém utkání. Nakonec doma Mladou Boleslav těsně udolala. Znovu rozhodl Dočkal, který se trefil potřetí v řadě, obranu proti hostujícím brejkům jistě řídil Holek.

Proti Slavii se vytáhl budějovický brankář Křížek, inkasoval jen z penalty. Jablonec nakonec přestřílel Teplice 4:2, na levé straně byl hodně vidět autor jednoho z gólů Mingazov. Po zranění Koláře se na Slovácku na hřiště dostal Hořava - a nakonec trefil Plzni výhru, díky níž si udržela vedení v tabulce. V dresu Dukly začíná řádit Beauguel, k výhře 4:2 v Hradci Králové přispěl dvěma góly.

Sestava 12. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz:
Křížek (České Budějovice) - Zápotočný (Příbram), Holek (Sparta), Mingazov (Jablonec) - Delarge (Liberec), Dočkal (Sparta), Hořava (Plzeň), Zeman (Příbram) - Luckassen (Liberec), Beauguel (Dukla), Řezníček (Příbram).

Reklama