Hlavní obsah

FANTASY: Zápas kola uvidí diváci v Jablonci!

Složit sestavu na 16. kolo nejvyšší tuzemské fotbalové soutěže není vůbec lehkým úkolem. Šlágr kola a boj o nejvyšší příčky bude hostit Jablonec, který vyzve Plzeň. Výsledek zápasu se dá jen velmi těžko odhadovat, ale my věříme, že diváci se branek dočkají. Sparta zajíždí ke svému zápasu do Jihlavy, a pokud chtějí hosté myslet na titul, zápas musí zvládnout.

Kapitánem týmu je Martin Zeman z Příbrami.

Článek

Patrizio Stronati

Ostravský obránce podává velmi dobré výkony a je velmi důležitým článkem obrany. Proti Slavii by měl svádět souboje hlavně s Milanem Škodou. Doufáme, že souboje vyzní lépe pro Stronatiho, který největší hrozbu Slavie uhlídá. Ostrava si tak připíše čisté konto a Stronati za utkání šest bodů.

Martin Zeman

Příbram vyzve na domácím hřišti Liberec. Severočeši se v dosavadním průběhu soutěže velmi trápí a ani z Příbrami by si body odvézt neměli. Martin Zeman ve Fantasy tabulce zatím nasbíral 48 bodů a my věříme, že v zápase s Libercem jich přidá dalších devět.

Pavel Dvořák

Votroci z Hradce Králové předvádí mizerné výkony. Za patnáct kol nasbírali Hradečtí pouze osm bodů, což stačí na poslední místo tabulky. V zápase proti Brnu půjde domácím opravdu o hodně a zápas musí vyhrát. Kdo jiný by se měl střelecky prosadit a pomoci k výhře než nejlepší střelec týmu Pavel Dvořák.

Reklama