Hlavní obsah

Gecov opouští Eden, Slavia se s ním dohodla na ukončení smlouvy

Ještě loni na jaře třeba v derby na Spartě vedl sešívané jako kapitán. Během podzimu však byl přeřazen do juniorky a nyní záložník Marcel Gecov ve fotbalové Slavii po dvou letech definitivně skončil. Klub na svých stránkách oznámil, že se s Gecovem v pondělí domluvil na ukončení smlouvy.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Marcel Gecov (vlevo) a Jhon Mosquera z Bohemians během utkání 8. kola Synot ligy. Pro Gecova to byl poslední zápas v áčku Slavie...

Článek

Má za sebou i angažmá v anglickém Fulhamu, očekávání během druhého působení v Edenu ovšem slávistický odchovanec nenaplnil. „Nejsme spokojení s jeho výkonností a přístupem k práci," oznámil trenér Miroslav Beránek během podzimu po sérii pěti porážek a poslal Gecova do juniorky. Zpátky do áčka už se záložník nevrátil.

„Mohu potvrdit, že jsme se domluvili na ukončení kontraktu, obě strany vnímají dohodu jako vstřícné řešení vzniklé situace. Marcela budeme jako slávistického odchovance v jeho další kariéře i nadále sledovat a přejeme mu do budoucna jen to nejlepší," oznámil teď sportovní ředitel Karol Kisel.

Gecov je tak ode dneška na fotbalovém trhu volným hráčem. Do Slavie se vrátil před dvěma lety, kdy přišel z belgického Gentu. Celkově během dvouletého působení v sešívaném odehrál 43 ligových zápasů a připsal si tři góly.

Reklama

Související témata: