Hlavní obsah

Sestupem ohrožené Brno usiluje o brankáře Melichárka. Sparťany neulovilo

Brno

Sestupem ohrožení fotbalisté Zbrojovky Brno usilují o brankáře Dušana Melichárka, který na začátku roku předčasně ukončil smlouvu ve Slovácku. Melichárek následně zamířil do druholigového chorvatského týmu Inter Zaprešič. Vedení brněnského klubu kontaktovalo brankářova agenta a obě strany nyní jednají o Melichárkově příchodu do Brna.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Sparťanský záložník Kamil Vacek byl jednou z vyhlédnutých posil Brna.

Článek

Z dalších vyhlédnutých posil se Brňanům nepodařilo realizovat příchody sparťanů Kamila Vacka a Tomáše Přikryla. "Sparta měla požadavek, aby hráli všechny zápasy. Bez ohledu na aktuální formu. Na to jsme po dlouhém zvažování nepřistoupili," uvedl na klubových stránkách předseda představenstva Zbrojovky Václav Bartoněk.

Ve hře mezi posilami byli i slávisté Jakub Petr a Martin Juhar. "Petr se nechtěl vrátit na Moravu a chce bojovat o místo v kádru Slavie. Příchod Juhara by nebyl v porovnání s hráči, které na tomto místě sestavy máme, přínosem," dodal Bartoněk.

Z nových hráčů má zatím Zbrojovka v přípravě útočníka Josefa Čtvrtníčka ze Slovácka a středopolaře Radka Buchtu ze Znojma. "Oba na testech uspěli. Nyní se ještě dolaďují podmínky příchodu s jejich kluby," řekl ČTK tiskový mluvčí klubu Martin Lísal.

Reklama

Související témata: