Hlavní obsah

FANTASY: Mistra i sestupující týmy známe! Kdo nakoukne do pohárové Evropy?

Dvě kola před koncem soutěže je o mistrovi i sestupujících týmech rozhodnuto. Posledním otazníkem letošní sezóny fotbalové ligy zůstává, kdo si zahraje kvalifikaci do Evropské ligy. Velkou roli v této tajence hraje Jablonec. Když Severočeši ovládnou pohárový zápas s Libercem, do kvalifikace se zapojí i tým, který obsadí 5. místo v ligové tabulce.

Sparta by měla sestupující Budějovice porazit.

Článek

Jablonec přivítá na svém hřišti Ostravu, která má již záchranářské starosti za sebou. Podle zpráv klubu by Jablonec neměl v sestavě dělat výrazné změny.

Trenér Šilhavý se bude muset obejít bez vykartovaného Greguše. Díky karetnímu trestu se připravil o možnost zahrát si proti svému bývalému zaměstnavateli. Pozici levého obránce má rezervovanou Filip Novák. V záloze se představí Kopic s Pospíšilem.

V sestavě Plzně dojde ke změnám

Plzeň se po mistrovských oslavách musí koncentrovat na zápas s Bohemians. Podle trenéra Koubka dojde v sestavě Plzně k několika změnám a na hřiště by se měli podívat hráči, kteří tolik příležitosti v sezóně nedostávali. Věříme, že jedním z nich by mohl být talentovaný stoper Baránek.

Po pohárových příčkách pokukuje i Příbram. Věříme, že proti Brnu, kterému už o nic nejde, předvede kvalitní výkon a nasází do sítě svěřenců Kotala několik branek. O ty by se měla především snažit dvojice hráčů, kteří oblékali dres Sparty. V útoku nastoupí Bednář. Přesnými přihrávkami by měl útočníka Příbrami zásobovat Zeman.

Reklama