Hlavní obsah

Hubník přišel o Island, pro plzeňského hrdinu skončila sezóna předčasně

Plzeň

Závěr sezóny ho zastihl ve vynikající formě, svými góly v rozhodujících zápasech výrazně přispěl fotbalistům Plzně k zisku mistrovského titulu. Stoper Roman Hubník byl proto logicky blízko k návratu do reprezentace. "Chtěl jsem ho povolat, jenže se zranil a není k dipozici," potvrdil kouč Pavel Vrba, že Hubník přišel o cestu na Island. Sezóna už pro něj skončila.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Plzeňský stoper Roman Hubník slaví gól proti Jihlavě.

Článek

Právě v duelu s Jihlavou, po němž Plzeň slavila zisk mistrovského titulu, utrpěl Roman Hubník svalové zranění. Proto absentoval v sobotním ligovém utkání na Bohemians a nezasáhne ani do domácí ligové derniéry, kterou Viktoria odehraje v sobotu 30. května na domácím hřišti proti Příbrami.

Pro Viktorii je potěšitelné, že by nemělo jít o dlouhodobější absenci. „V současné době se Roman zotavuje z prodělaného zranění a dochází na pravidelné rehabilitace. Věříme, že na startu letní přípravy bude trenéru Miroslavu Koubkovi k dispozici," řekl na adresu třicetiletého stopera tiskový mluvčí klubu Pavel Pillár.

Hubník zasáhl v právě končící sezóně do devatenácti utkání, z nichž pouze dvakrát odehrál méně než devadesát minut. Třikrát se dokázal gólově prosadit a po 28. kole oslavil svůj celkově druhý mistrovský titul v české nejvyšší soutěži.

Reklama