Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Rada odolal Plzni - a Berger ji senzačně dorazil

Praha

Největší favorité to měli v pohárovém týdnu dost těžké, na jejich úkor se předvedli spíš outsideři. V sestavování ideální jedenáctky 2. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz se to samozřejmě odrazilo. Největším překvapením je výhra Dukly nad mistrovskou Plzní, ani Jablonec nedokázal porazit Bohemians a také Sparta měla doma s Baníkem hodně dlouho namále.

Sestava 2. ligového kola...

Článek

Poprvé od návratu do nejvyšší soutěže dokázali porazit Plzeň. Fotbalisté Dukly děkují za výhru 1:0 především brankáři Radovi, který i s velkou dávkou štěstí udržel všechny střelce Viktorie na uzdě. A pak také aktivnímu Bergrovi, který využil hrubky soupeře a postaral se o vítěznou trefu. Favoritovi nepomohl ani zdařilý výkon novice Kučery.

Baník měl hodně blízko k tomu, aby po roce znovu vyhrál na Letné. Sparta však v závěru předvedla velký obrat, o vítězný gól se postaral Dočkal. Jablonci nevyšly oslavy kulatého výročí založení klubu, s Bohemkou doma jen remizoval - na oba góly hostujícího týmu nahrál ukrajinský útočník Akulinin.

Úspěšný domácí reparát složily Teplice, v záloze byl hodně vidět Fillo a v obraně Krob. Ligu překvapivě vede nováček ze Zlína, v jehož obraně se daří Jugasovi. Mladé Boleslavi proti Brnu hodně pomohl střídající Bartl.

Žolíkem se stal také Šural, který Liberci trefil remízu na Slavii. Příbramský Bednář se pak trefil hned dvakrát a v Olomouci pokazil nováčkovi domácí premiéru.

Sestava 2. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz:
Rada (Dukla) - Bartl (Ml. Boleslav), Jugas (Zlín), Krob (Teplice) - Dočkal (Sparta), Kučera (Plzeň), Fillo (Teplice), Šural (Liberec) - Berger (Dukla), Bednář (Příbram), Akulinin (Bohemians).

Reklama

Související témata: