Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Ďuriš velí kanonýrům, Pavlenka drží Baník nad vodou

Praha

Nasázet dva góly za zápas je slušný počin. V domácí soutěži se o víkendu našli hned čtyři takoví střelci, což se v nominaci do ideální jedenáctky 9. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz muselo projevit. Chybět samozřejmě nemůže plzeňský šutér Ďuriš, který je s osmi trefami novým lídrem tabulky střelců. Několik zápasů s výrazným skóre a kvarteto neudržitelných střelců. Takový byl gólově bohatý víkend.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 9. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz:

Článek

Dvakrát se trefil plzeňský Ďuriš v Jihlavě, a jelikož se k němu připojili i další v čele s Kovaříkem, Viktoria si odvezla z Vysočiny tři body. Vedoucí Sparta měla zase dvougólového střelce ve Fataiovi, vynikající výkon proti Slovácku podal také reprezentant Krejčí.

Teplice se senzačně probudily v Brně, kde dvakrát skóroval zkušený Vachoušek a jednou to svedl také obránce Lüftner. Mladá Boleslav pak doma smázla Příbram pod taktovkou dvougólového zakončovatele Zahustela.

Liberec si vítěznou euforii z Marseille přenesl i do duelu s klokany, což se týkalo především pohárového hrdiny Coufala a také jeho parťáka z obrany Hovorky. Naopak Jablonec v poslední době jen paběrkuje, vynikající záložník Pospíšil ho ve Zlíně dovedl jen k remíze.

Poslední stále zůstává ostravský Baník, ale poprvé vyhrál. O vítězství nad Olomoucí se zásadní měrou zasadil neprůstřelný brankář Pavlenka, který tak drží mužstvo nad vodou.

Sestava 9. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz:
Pavlenka (Ostrava) - Coufal (Liberec), Lüftner (Teplice), Hovorka (Liberec) - Kovařík (Plzeň), Zahustel (Mladá Boleslav), Pospíšil (Jablonec), L. Krejčí (Sparta) - Fatai (Sparta), Ďuriš (Plzeň), Vachoušek (Teplice).

Reklama

Související témata:
  Jablonec - Zlín zítra 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Jablonec vs. Zlín
Jablonec vs. Zlín
Jablonec
Zlín
  Karviná - Bohemians zítra 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Karviná vs. Bohemians
Karviná vs. Bohemians
Karviná
Bohemians
  Sparta - Ostrava zítra 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Sparta vs. Ostrava
Sparta vs. Ostrava
Sparta
Ostrava