Hlavní obsah

Hubník je zpátky u obhájce, bude znovu titulovým trumfem?

Plzeň

Nákupy tentokrát přenechali konkurenci. Jednu velkou posilu však fotbalisté mistrovské Plzně přece jen mají. Z krátkého podzimního hostování v Olomouci se vrátil Roman Hubník. Zkušený stoper, který byl v závěru loňské sezóny klíčovou postavou Viktorie, má být znovu trumfem v bitvě o mistrovskou trofej. Plzeň vstupuje do jara s tříbodovým náskokem na druhou Spartu a útočí na druhý titul za sebou.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Fotbalisté Viktorie Plzeň (zleva) Jan Kovařík, Roman Hubník a Aidin Mahmutovič oslavují loňské vítězství 2:0 na Spartě.

Článek

Potřeboval si uspořádat rodinné záležitosti, proto si odskočil domů do Olomouce. Teď je zase zpátky.

„Vrátil jsem se do Plzně, abych bojoval o základní sestavu a pomohl získat opět titul. To jsou mé hlavní cíle. Je tu dobrá parta, držíme při sobě a pro první místo uděláme cokoliv," ujišťuje obránce Roman Hubník v rozhovoru pro klubové stránky.

„Přípravy v Turecku i na Maltě byly těžké, ale potřebné. Mrzí nás, že jsme výsledkově nezvládli přátelské zápasy, ale doufám, že nás to neovlivní. V každém utkání jsme měli hodně šancí dát gól, ale neproměnili je. To byl asi kámen úrazu. V neděli na Slovácku budeme chtít předvést kvalitní výkon a odvézt si všechny body," plánuje Hubník.

V Uherském Hradišti se Viktorii daří. Slovácko v lize neporazilo Plzeň již 15krát za sebou, doma naposledy v prosinci 2005...

„Na Slovácko se připravíme co nejlépe a na ne příliš povedené soustředění necháme zapomenout. U nich to není nikdy snadné a bude to těžká zkouška hned na úvod jara," očekává Hubník.

Reklama

Související témata: