Hlavní obsah

Litvínov si zkomplikoval postup do play-off

TŘINEC

V důležitém souboji týmů, vzhlíčejících z dolních pater tabulky na elitní osmičku, hosté nezvládli začátky dvou třetin a porážkou si zkomplikovali případný postup do play-off. To Třinec po třech prohrách zabral a drží se v těsném odstupu za vytouženými příčkami.

Článek

Lepší začátek si Oceláři snad ani nemohli vysnít. Už po 28 s Altrichtra propálil Hunkes a Severočechy to zaskočilo natolik, že v první části vážně neohrozili Biegla a při rychlých útocích Třince si pomáhali fauly. Jen domácí neschopnosti v přesilovkách a Altrichtrovi mohl Litvínov vděčit, že za pět faulů nezaplatil v úvodní části dalšími góly.

Stejně vyšel Třinci i nástup do druhého dějství, Paroulek potřeboval na dorážku 69 s. Na chvíli se probrali i hosté, více se tlačili k brankovišti, jenže na korekci Bednaříka stačil už po minutě odpovědět Tomas. Litvínov to nevzdal, v pauze vyměnil brankáře, přesto ani s Fialou v zádech už Severočeši v bezstarostné třetí části se zápasem nic neudělali.

Jan Daneček, asistent trenéra Třince: "Snížení na jedna dva bylo nepříjemné, naštěstí jsme rychle dali gól a byli soustředění."

Petr Fiala, asistent trenéra Litvínova: "Byli jsme Třinci vcelku příjemným soupeřem, zápas se nám vůbec nepovedl."

Oceláři Třinec - Chemopetrol Litvínov 5:3 (1:0, 2:1, 2:2)
Branky a nahrávky: 1. Hunkes (Peterek), 22. Paroulek (Výtisk) 37. Tomas (Janků, Polanský), 51. Tomas (Polanský), 55. Chmelíř (Kroupa, Janků) - 36. Bednařík (Benda, Trávníček), 52. Gombár (Gýna), 60. Gombár (Sklenička, Skuhrovec). Rozhodčí: Jebavý - Český, Kostka. Vyloučení: 4:9, navíc Kudrna (Třinec) 10 min. Využití: 1:0. Diváci: 2301.
Třinec: Biegl - Tesařík, Výtisk, Hunkes, Pácal, Kroupa, Chmelíř - I. Padělek, Paroulek, Fabuš - Kudrna (35.- 45. Huna), Peterek, Hašek - Janků, Polanský, Tomas. Trenéři: Juřík, Mach a Daneček.
Litvínov: Altrichter (41. R. Fiala) - Poživil, Hranáč, Ťupa, Morava, Gýna, Skuhrovec - Prorok, Reichel, Trávníček - Bednařík, Kubinčák, Benda - Gombár, Sklenička, Šaffer - od 41. navíc Vrtek, Zadina, Závada. Trenéři: V. Sýkora a P. Fiala.

Reklama

Související témata: