Hlavní obsah

FANTASY: Věříme v úspěch hokejistů Brna a Liberce!

Základní část Fantasy extraligy je přesně v polovině. Tento pátek duelem Třince a Zlína, který se hraje od 17:00 odstartuje 12. kolo Fantasy extraligy. Hráči Brna a Liberce odehrají v tomto kole celkem tři zápasy, proto doporučujeme sestavit tým především z hokejistů těchto klubů. Čtvrteční souboj Bilých Tygrů proti Kometě hraný ve čtvrtek pak 12.kolo Fantasy extraligy ukončí.

Kapitánem našeho týmu je Martin Bartek.

Článek

Z řad Liberce jsme do týmu vybrali Martina Barteka, Petra Vampolu a obránce Michala Kempného. Martin Bartek je se sedmnácti body za 9 gólů a 8 asistencí nejproduktivnějším hráčem Bílých Tygrů. Rodák ze Zvolena ovládá i tabulku pravdy týmu z Liberce. Na svém kontě má celkem 7 plusových bodů.

Bartek si zahraje na křídle s Vampolou

K Bartekovi na křídlo jsme zařadili jeho spoluhráče Petra Vampolu. Byli to právě tito dva, kteří v úterý pomohli Liberci dvěma góly k vítězství 4:3 po samostatných nájezdech nad do té doby prvním Litvínovem. Zmíněnou dvojici jsme doplnili o třineckého Erika Hrňu a Vladimíra Rotha, který je s 21 body nejproduktivnějším obráncem extraligy.

Hrňa po návratu z Olomouce zpět do Třince nic neztratil ze své střelecké formy. Spolu s novou posilou Ocelářů Jakubem Klepišem zařídil dvěma góly vítězství nad Slavií 6:2. Hrňa se letos trefil celkem čtrnáctkrát a momentálně figuruje na 2. místě v tabulce střelců za brněnským Petrem Tonem, který vstřelil o jeden gól více. První Třinec hostí v pátek na domácím ledě Zlín. Ševci se po vítězství 4:2 nad Hradcem poprvé po pěti kolech odpoutali od dna tabulky, kam se místo nich propadly Vítkovice. V neděli zavítají na půdu Sparty.

Reklama

  7 : 2 Kladno - Vsetín 7 : 2 dohráno
20240418T18 : 00:00+0200
Kladno vs. Vsetín
Kladno vs. Vsetín
Kladno
Vsetín