Hlavní obsah

V pátek začíná poslední kolo základní části hokejové Fantasy extraligy

Praha

Tento pátek bude v 18:20 zahájeno poslední kolo základní části Fantasy extraligy. O šesté místo, které zaručuje přímý postup do play off, bude sveden velmi tvrdý souboj. Pardubice prohrály šest utkání v řadě, a tak poslední postupovou příčku přenechaly Zlínu, na který ztrácejí dva body. Stejný počet bodů jako Východočeši má i Plzeň. Obhájci titulu zvítězili v úterý nad Hradcem 3:2.

Kapitánem týmu jsme určili Jána Sýkoru z Plzně.

Článek

Ján Sýkora

Plzeň v úterý prodloužila sérii proher Olomouce na čtrnáct zápasů v řadě. Západočeši porazili Hanáky po samostatných nájezdech 3:2. Plzeň se díky zaváhání Pardubic, Mladé Boleslavi a Vítkovic probojovala na sedmou příčku. Na šestý Zlín ztrácí pouhé 2 body. Nejproduktivnějším hráčem a zároveň nejlepším střelcem celku je Ján Sýkora. Slovenský útočník zaznamenal v letošním ročníku extraligy 40 bodů, které rovnoměrně rozdělil mezi 20 gólů a 20 asistencí.

Plzeň přivítá v pátek na domácím ledě Pardubice. Svěřenci Miloše Říhy prohráli již šesté utkání v řadě a nadále se trápí. V neděli cestují do Vítkovic, které se po dvou porážkách v řadě propadly na 10. příčku.

Tomáš Filippi

Aby si Liberec udržel šanci na postup do předkola, musel nutně porazit v neděli Plzeň, a to se Bílým Tygrům podařilo. Po strhující bitvě zvítězili hokejisté Liberce v prodloužení 3:4. Nicméně ve středeční dohrávce nestačili na favorizovaný Litvínov a na desátou příčku, která zaručuje postup do předkola play off, ztrácí čtyři body. Díky vítězství nad Plzní si připsali již pátou výhru v řadě.

Verva si díky vítězství zajistila druhou pozici za Třincem. Oceláři zakončí letošní sezónu jako vítězové základní části. Nejproduktivnějším hráčem Tygrů je Tomáš Filippi. Dvaadvacetiletý útočník vstřelil v 50 zápasech 15 gólů a připsal si 22 asistencí.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice zítra 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články