Hlavní obsah

FANTASY: Kapitánem volíme Červenku! Sázíme i na hokejisty z Plzně

Kapitánem našeho doporučeného Fantasy týmu pro 11. kolo Fantasy extraligy, které zahájí v pátek od 17:00 repríza finále minulého ročníku mezi Třincem a Litvínovem, jsme zvolili Romana Červenku. Český reprezentant pomohl Chomutovu v posledním zápase proti Karlovým Varům dvěma trefami k vítězství. Červenka dosud nasbíral 20 bodů. V tabulce produktivity mu patří druhé místo. Kteří další hráči by neměli ujít vaší pozornosti při sestavovaní Fantasy týmu?

Roman Červenka táhne tým Chomutova.

Článek

Nicholas Johnson a Jakub Jeřábek

Druhá formace Plzně sice hraje ve stínu první lajny, vedené třetím nejproduktivnějším hráčem extraligy Dominikem Kubalíkem, ale je to právě útok ve složení Johnson, Bližňák, Kratěna, který má lví podíl na tom, že se Plzeň nachází na druhém místě tabulky.

Američan Nicholas Johnson odehrál v letošní sezóně 18 zápasů, během kterých vsítil 11 gólů a na 5 přihrál. Ve výborné formě hraje i jeho spoluhráč Jakub Jeřábek. Čtyřiadvacetiletý hráč je s 17 body nejproduktivnějším obráncem extraligy.

Indiány čeká v pátek duel s Hradcem Králové, v neděli se střetnou v atraktivním souboji se Spartou.

David Výborný a Tomáš Urban

Mladá Boleslav okupuje vrchní patra tabulky. Bruslařský klub si v posledním zápase poradil s trápícím se Litvínovem. Obhájci titulu prohráli pošesté v řadě. Velkou zásluhu na tom, že se Boleslav těší respektu napříč celou extraligou, má dvojice David Výborný a Tomáš Urban. Oba hokejisté nasbírali shodně 13 bodů.

Boleslav se v pátek střetne v televizním duelu s Vítkovicemi, jejichž největší hvězda, Rostislav Olesz, odešel před týdnem do švýcarského Langnau. V neděli přivítají před domácími fanoušky Hradec Králové.

Michal Řepík

Liberecký hokejista sice původně v našem doporučeném fantasy týmu místo neměl, ale výkonem v posledním zápase proti Spartě si o něj nakonec řekl. Liberec sice nedokázal zlomit prokletí sparťanského ledu, na němž prohrál už poosmé za sebou, ale stalo se tak až po samostatných nájezdech.

Severočeši, kteří bodovali už podeváté v řadě, se vrátili po jednom dni na čelo tabulky před Plzeň. Michal Řepík vstřelil pražskému celku dva góly a v týmovém bodování se dotáhl na Lukáše Krenželoka. Liberec zajíždí v pátek do Chomutova, v neděli přijedou pod Ještěd trápící se Pardubice.

Reklama

  Třinec - Pardubice dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články