Hlavní obsah

VIDEO: Ostuda v KHL. Trenér Čechova napadl fanoušky hokejkou

Ostuda! K hokejistům Čechova, kteří napadají při zápasech protihráče, se přidal i jejich vlastní trenér. Andrej Nazarov nezvládl konec nedělního utkání s Dinamem Minsk. Jeho frustrace z gólu na 2:3 v poslední minutě vyústila v napadení běloruských fanoušků, kteří stáli za plexisklem. Vzal hokejku a pustil se do nich.

Trenér Čechova napadl fanoušky Minsku hokejkou.

Článek

Nejdříve na střídačce kroutil hlavou, myslel si své, pak vzal hokejku a začal útočit na fanoušky, jeden mu odpovídal transparentem Dinama Minsk. I hráči se přidali. Nazarov hokejku dokonce zlomil, aby měl lepší místo na bití, vystoupil si na střídačce výše. Poté si vzal od hráčů druhou hůl a spustil svůj hněv opět. Rozvášněné fanoušky museli nakonec uklidnit vojáci.

Po tomto extempore, které se odehrálo v poslední minutě, rozhodčí museli udělit tresty. Celkem hráči Viťazu vyfasovali 182 trestných minut. Potvrdily se jen čísla nejvíce trestaných hokejistů Kontinentální ligy. Na prvních třech místech si drží fleky hokejisté z tohoto týmu.

„Vedli jsme 2:1, ale na konci utkání jsme to neudrželi. Naši kanadští hráči se rozhodli jako v NHL nechat soupeřovi pozvánku na další zápas, ale někteří fanoušci, kteří byli u naší střídačky, provokovali naše mladé hráče a nepochopili, co se děje na ledě. Na střídačku přiletěly zapalovače, mince a další věci. Jeden z hráčů byl zasažen vlajkou. V této situaci jsem jako hlavní trenér zasáhl a chtěl dostat situaci pod kontrolu,“ vysvětlil po porážce 2:3 kouč Čechova.

Jisté je, že po tomto bude mít disciplinární komise KHL zase práci.

Reklama

Související témata: