Hlavní obsah

VIDEO: Výměna rolí. Brankář si zavázal oči a jel nájezd na útočníka. Jak to dopadlo?

Novosibirsk

Týden před startem nového ročníku Kontinentální ligy si hokejisté Novosibirsku pro své fanoušky přichystali exhibiční vystoupení, během kterého na ledové ploše předváděli všemožné kousky. Vážnost šla v tu chvíli stranou, cílem bylo hlavně více než čtyři tisícovky přítomných fanoušků pobavit.

Brankář provedl nájezd se zavázanými očima

 
Článek

To se podařilo zejména brankáři Nikitovi Bespalovovi. Ovšem pokud byste čekali, že mu fanoušci aplaudovali kvůli výtečnému zákroku, byli byste na omylu. Šestadvacetiletý gólman si totiž vyměnil role s útočníkem Dmitrijem Monjou, proti kterému se s hráčskou hokejkou vydal na samostatný nájezd.

A aby si svou úlohu ztížil, zavázal si Bespalov ještě předtím oči a k brance tak s pukem na holi mířil poslepu. Monja, vyzbrojen lapačkou, vyrážečkou, maskou i brankářskou hokejkou, tak byl ve výhodě, přesto nakonec úspěšný nebyl. Bespalov jej prostřelil a následně si mohl užívat ovace publika.

Novosibirsk tak během zábavné show alespoň na chvíli mohl zapomenout na finanční problémy, které ho trápí. V případě přetrvávajících potíží bude muset klub zavádět úsporná opatření, podle serveru rsport.ru by v krajním případě hrozilo až odstoupení z KHL. Tak, jak to během léta potkalo pražského Lva.

Reklama

Související témata: