Hlavní obsah

VIDEO: Šílený Nazarov opět řádil. Po fanoušcích a rozhodčích tentokrát zaútočil na soupeře

Jeho rejstřík skandálů, který už i tak je dost početný, se v pondělí zase rozrostl. Tentokrát si však hokejový bouřlivák Andrej Nazarov nevylil svou zlost na rozhodčích nebo na fanoušcích soupeře, řádění kouče Astany pocítil v Kontinentální lize útočník Kazaně Alexandr Svitov. Nazarova v úterý disciplinární komise potrestala čtyřzápasovým distancem, kazašský klub navíc zaplatí pokutu sto tisíc rublů (49 tisíc korun).

Trenér hodil láhev po rozhodčím

 
Článek

Řádící trenér hokejistů Astany Andrej Nazarov

Nazarovův incident s fanoušky Minsku z roku 2011

Už během své hráčské kariéry platil za horkokrevného hokejistu, který spíš než body sbíral trestné minuty, a po přesedlání na trenérskou dráhu se toho moc nezměnilo. V roce 2011, tehdy ještě coby kouč Čechova, vzal hokejku, kterou napadl fanoušky Minsku sedící za střídačkou.

I v této sezóně už čtyřicetiletý kormidelník vybouchnul. V polovině září neunesl při utkání ve Vladivostoku verdikty arbitrů, po kterých vší silou hodil láhev s pitím. Disciplinární komise ho potrestala zákazem vstupu na střídačku v šesti soutěžních zápasech a zároveň pokutou 160 tisíc rublů (téměř 90 tisíc korun).

Jenže výchovný efekt to nepřineslo. Po pouhých dvou měsících totiž běsnil znovu. Už po třinácti vteřinách zápasu v Kazani se do sebe v pěstním souboji pustili domácí útočník Alexandr Svitov s Damirem Ryspajevem a Nazarov z toho vinil právě Svitova.

Po skončení bitky na sebe kouč Astany se Svitovem u střídaček pokřikovali, když Nazarov najednou v návalu zlosti popadl láhev s pitím a hodil ji po urostlém útočníkovi Kazaně. Víc už nestihl, neboť hlavní rozhodčí Jyri Rönn mu uložil trest do konce utkání a střídačku svých svěřenců, kteří nakonec prohráli 2:3, musel Nazarov opustit už po třinácti vteřinách hry.

Reklama

Související témata: