Hlavní obsah

FANTASY: Kapitánem doporučeného výběru je Patrick Kane!

Další kolo Fantasy NHL začne v pátek v 1 hodinu po půlnoci. My budeme sledovat především výkony Patricka Kanea z Chicaga, jenž se stále drží v čele produktivity NHL. Místo v našem výběru mu přenechal Sidney Crosby.

Do branky jsme postavili Devana Dubnyka

Článek

Jake Muzzin

Boston měl velké starosti s tím, aby mu Králové z Los Angeles ve středu nenačepovali desítku. Nakonec z toho byl debakl 9:2. První třetina slibovala vyrovnaný duel, ale čtyři branky ve 2. třetině rozhodly o osudu utkání.

Do našeho výběru putuje Jake Muzzin. Druhý nejproduktivnější obránce Králů se podílel na demolici Bostonu dvěma asistencemi a my věříme, že další přidá i v dalších zápasech.

Patrick Kane

Sázka na Sidneyho Crosbyho nám v minulém kole vyšla na výbornou. Díky čisté hře a gólovému apetitu kapitán Pittsburghu připsal všem, kteří mu věřili 35 bodů. V 19. kole ale přepouští místo Patricku Kaneovi, o jehož skvělé formě netřeba psát.

Chicago prohrálo poslední zápas se San Jose, my ale věříme, že Blackhawks navážou na zápas s Dallasem, který vyhráli 5:1, a dostanou se na další vítěznou vlnu.

Jamie Benn

Nejlépe střílejícím týmem NHL je v současnosti Dallas Stars. Do sítě soupeřů nasázel druhý tým Západní konference 176 branek. To je o dvě branky víc, než má na kontě vedoucí tým Východní konference Washington.

Nejlepším střelcem Dallasu je společně s Tylerem Seguinem Jamie Benn. Oba hráči nastříleli shodně 28 branek. Benn k nim přidal 33 asistencí a je na druhém místě v tabulce produktivity hokejistů NHL.

Reklama